Κάλεσμα για χορηγούς

[english version]

Η Ελληνική κοινότητα του WordPress έχει τη χαρά να ανακοινώσει την διοργάνωση του πρώτου WordCamp Larissa! Το σύνολο των ομιλιών και των workshops θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει η ημέρα συνεισφοράς (Contributor’s Day) την Κυριακή 10 Νοεμβρίου!

To WordCamp Larissa 2024 θα είναι το μοναδικό WordCamp που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα για φέτος, και στοχεύει στο να δώσει σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και ερασιτέχνες την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες, να συμμετάσχουν σε hands-on workshops, να δικτυωθούν και να συνεισφέρουν ενεργά στην κοινότητα του WordPress.

Γιατί να γίνεις χορηγός

Είναι απλό! Επενδύοντας στην Ελληνική Κοινότητα του WordPress, τονίζετε την σημασία του Ανοικτού Λογισμικού, βοηθάτε να καλυφθούν βασικές ανάγκες της διοργάνωσης και δίνετε στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να παρευρεθούν σε ένα event με παροχές υψηλής ποιότητας.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες μπορούν να γνωρίσουν καλύτερα το brand, εσάς και τη δουλειά σας, και μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πολλές ευκαιρίες δικτύωσης.

Ποιος μπορεί να γίνει χορηγός

Τα διαθέσιμα πακέτα χορηγιών απευθύνονται σε πολυεθνικές εταιρείες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες ή μεμονωμένους χορηγούς που ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στην κάλυψη βασικών αναγκών της διοργάνωσης και παράλληλα να προβληθούν μέσα από το συνέδριο.

Πακέτα χορηγιών

Πακέτο/ΠαροχέςPremiumBusinessDigital
Κόστος800€450€300€
Δωρεάν εισιτήρια21x
Προσκλήσεις στο δείπνο των ομιλητών21x
Στον χώρο του event
Τραπέζι στο networking roomx
Swag και flyers της εταιρίας σας στην τσάντα του event
Λογότυπο στο τυπωμένο πρόγραμμαx
Προβολή λογοτύπου στην οθόνη ανάμεσα στις ομιλίεςx
Λογότυπο στο banner των χορηγών*xx
Προβολή λογοτύπου σε οθόνες του χώρουxx
Αναφορές στο website
Λογότυπο και σύντομο κείμενο παρουσίασης της εταιρίας σας στην σελίδα χορηγώνΜεγάλο λογότυποΜεσαίο λογότυποΜικρό λογότυπο
Λογότυπο στην αρχική σελίδαxx
Τεχνικό άρθρο στο blog από την εταιρία σας και κοινοποίησή του στα κοινωνικά δίκτυα**xx
Ευχαριστήριο άρθρο στο blog1 Ξεχωριστό1 ΞεχωριστόΟμαδικό
Αναφορές σε social media
Social reference με video 30 δευτερολέπτων που να παρουσιάζει την εταιρία σας
Social references κατά τη διάρκεια του event21x
Social references πριν το event1 Ξεχωριστό1 ΞεχωριστόΟμαδικό
Άλλες αναφορές και παροχές
Προβολή λογοτύπου στο aftermovie του event
Προβολή λογοτύπου στα newsletters του event
Προβολή λογοτύπου στο live streamingx
Δυνατότητα για τέλεση διαγωνισμού στον χώρο του Track Axx

* Το banner των χορηγών υπάρχει στο Track A και στην αίθουσα των workshops θα είναι τοποθετημένο δίπλα από τον/την ομιλητή/τρια.

** Επικοινωνήστε με την οργανωτική ομάδα για παροχή οδηγιών συγγραφής.

Εναλλακτικά πακέτα χορηγιών

Επιθυμείτε να υποστηρίξετε την οργάνωση του WordCamp Larissa 2024, αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα παραπάνω πακέτα χορηγιών; Κάνενα πρόβλημα!

Επικοινωνήσετε μαζί μας για να δούμε το ενδεχόμενο χορηγίας για την κάλυψη του coffee break ή του μεσημεριανού γεύματος.

Επικοινωνία

Αν ενδιαφέρεστε να υποστηρίξετε τη διοργάνωση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και οι διοργανωτές θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Is this your first time being a sponsor at a WordPress event?