Κάλεσμα για εθελοντές

[english version]

Για την διοργάνωση ενός WordCamp απαιτείται χρόνος και ενέργεια πριν, κατά την διάρκεια και μετά το event! Η οργανωτική ομάδα χρειάζεται στο πλευρό της εθελοντές που θα την υποστηρίξουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, καθώς οι εθελοντές είναι αυτοί που βοηθούν στην διαχείριση όλων των λεπτομερειών είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά!

Η συμμετοχή στην εθελοντική ομάδα του WordCamp είναι ανοιχτή σε όποιον έχει τη διάθεση να προσφέρει τη βοήθειά του.

Αναζητούμε, εθελοντές με όρεξη, μεράκι και προσήλωση στο στόχο και τη λεπτομέρεια, με αγάπη για την τεχνολογία και το WordPress, για να γίνουν μέλος αυτής της ομάδας που είναι τόσο απαραίτητη.

Σημαντικές Πληροφορίες:

  • Η παρουσία των εθελοντών θα είναι απαραίτητη την ημέρα του κύριου event, δηλαδή το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2024, αλλά και την προηγούμενη ημέρα, κατά τη διάρκεια της τελικής προετοιμασίας του χώρου που θα μας φιλοξενήσει.
  • Η οργάνωση του χώρου του event, καθώς και του Networking Room, η διαχείριση χορηγών, η υποδοχή των συμμετεχόντων αλλά και η διαχείριση των media κάθε είδους, είναι μόνο μερικά από τα πόστα τα οποία θα στελεχώσει η ομάδα των εθελοντών.

Αν κι εσύ θέλεις να είσαι κοντά μας και να μοιραστείς μαζί μας αυτή την εμπειρία, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα.

Is this the first time you have volunteered at a WordPress event?