Οργανωτική ομάδα

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να γνωρίσετε την οργανωτική ομάδα του WordCamp Larissa 2024! Θα χαρούμε να γνωριστούμε και από κοντά κατά την διάρκεια του event!

  • Ευάγγελος Αθανασιάδης

    Ευάγγελος Αθανασιάδης

    Λάτρης του web και ανοιχτού λογισμικού και της τεχνολογίας. Το πρώτο CMS που γνώρισα ήταν κάτι με χορό αν θυμάμαι καλά salsa, mambo αλλά αυτό ήταν παρελθόν αφότου γνώρισα το WordPress.

    Ασχολούμαι με το WordPress από το 2005, και ηγούμαι της Ελληνικής διανομής του WordPress. Συνήθως θα με βρείτε είτε να μεταφράζω κανένα θέμα ή πρόσθετο ή να διοργανώνω κανένα meetup στην πιο θερμή πόλη της Ελλάδος, τη Λάρισα (εδώ που κάνει ζέστα αντί για ζέστη).

  • Βαγγέλης Δερβεντζής

    Βαγγέλης Δερβεντζής

    Ο Βαγγέλης (a.k.a. Evan) είναι Φοιτητής Ψηφιακών Συστημάτων με πάθος για την τεχνολογία και ιδιαίτερη αγάπη για το WordPress και το λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Εθελοντής στην Ελληνική Κοινότητα του WordPress καθώς και σε δραστηριότητες υποστήριξης και διαχείρισης υποδομών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη ιστοσελίδων. Θα με βρεις να ακούω μουσική 24/7, να περνάω ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και να εξερευνώ νέες γνώσεις και ενδιαφέροντα.

  • Βαγγέλης Παπαϊωάννου

    Βαγγέλης Παπαϊωάννου

    Software Engineer με καθημερινή ενασχόληση την ανάπτυξη Web & Mobile εφαρμογών κάνοντας χρήση διαφόρων τεχνολογιών κι αρχιτεκτονικών ( WordPress, Jamstack, AI κλπ ). Γλωσσομαθής ( Javascript, Ruby, Cobol, Typescript*, PHP, CSS κλπ ), Δυσλεκτικός με ΔΕΠΥ, δρομέας, ενεργό μέλος της Ελληνικής κοινότητας του WordPress αλλά και Contributor σε διάφορα open source projects.

  • Γιώργος Ηλίδης

    Γιώργος Ηλίδης

    Είμαι Freelance UI/UX Designer με αγάπη για τον σχεδιασμό websites και web εφαρμογών. Χρησιμοποιώ το WordPress για τη δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων για επιχειρήσεις και οργανισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Η πρώτη μου επαφή με την κοινότητα του WordPress έγινε το 2014, στο WordCamp Europe στη Σόφια. Από τότε συμμετέχω στη διοργάνωση των WordPress meetups στη Θεσσαλονίκη, τόσο ως ομιλητής όσο και ως συνδιοργανωτής, με στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής κοινότητας.

    Είμαι εθελοντής σε Ευρωπαϊκά WordCamps, υποστηρίζοντας το πνεύμα της συνεργασίας που χαρακτηρίζει την παγκόσμια κοινότητα του WordPress.

  • Θοδωρής Γκίτσος

    Θοδωρής Γκίτσος

    Ο Θοδωρής Γκίτσος εργάζεται ως Lead Developer στην Digital Challenge, έχοντας ολοκληρώσει με την ομάδα του περισσότερα από 100 επιτυχημένα projects. Συνήθως “φτιάχνει πράγματα” με PHP και JavaScript, ενώ εξειδικεύεται και στην παραμετροποίηση του WooCommerce. Του αρέσει να συνεισφέρει στην κοινότητα του WordPress και έχει υπάρξει ομιλητής σε WordCamps (Europe & Greece) και σε WordPress meetups.

  • Λένα Λέκκου

    Λένα Λέκκου

    Multidisciplinary Designer from Greece, Head of Web Department at SAE Athens, Podcast host of the show “Life of Dev”, Active volunteer in local tech communities, Passionate mentor to young creatives

  • Μαριέτα Χριστοπούλου

    Μαριέτα Χριστοπούλου

    Marketing Manager at Papaki & Top.Host (team.blue Group). Avid bibliophile with a WP blog named Mybookmark.gr. Loves technology, gaming, traveling, and learning new things.

  • Ορέστης Σαμαράς

    Ορέστης Σαμαράς

    Ο Ορέστης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με το WordPress από το 2013 και εργάζεται ως web developer. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το web accessibility. Συμμετέχει στην κοινότητα του WordPress συνεισφέροντας με μεταφράσεις και συνδιοργανώνοντας το meetup της Θεσσαλονίκης. Στον ελευθέρο του χρόνο ταξιδεύει, διαβάζει, και μαγειρεύει (ή δοκιμάζει ότι έχουν μαγειρέψει άλλοι).

  • Σοφία Κοκολάκη

    Σοφία Κοκολάκη

    Junior graphic designer, bringing quirky ideas to life, one pixel at a time.